ButikerDen långa färggranna grönsaksdisken inne i Saluhallen är vad de allra flesta förknippar med Frukt Larsson. Sortimentet i denna butik är också enormt. Vi tror oss ha ett rikligare utbud än någon annan i Sverige, kanske i Norden. Som kuriosa kan nämnas att vi vid en kontroll upptäckte att vi hade varor från inte mindre än 37 olika länder i disken. Vad som gör butiken än mer speciell är den personliga betjäningen. Förutom alla  recept, tips och spännande varor som bjuds hanteras varorna med erfarna händer. Alla varor säljs i lösvikt vilket betyder att våra kunder kan välja exakt de varor och den mängd de önskar.
Att vi dessutom slipper onödiga förpackningar mår vi alla bra av. Det är värt att notera att alla varor ligger i kyldiskar vilket förlänger hållbarheten. Nyheter och ovanligheter hittar man alltid här. Den största andelen av exotisk och tropisk frukt säljs i denna butik.
Butiken för dig som vill se Sveriges största utbud!

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


Mittemot Saluhallen nere i källaren ligger FruktKällar´n. Det är den äldsta av våra butiker. Genom åren har butiken anpassats efter kundernas önskemål. Från att ha varit en butik med personlig betjäning och högsta kvalitet blev betydelsen av priset allt  viktigare. Med början på 70-talet inleddes en period med  satsning på lägre priser. Under 80-talet fortsatte denna utvecklingen och FruktKällar´n blev prisledande i Göteborg. När vi nu närmar oss slutet av 90-talet tycker vi oss känna nya vindar blåsa. En yngre kundgrupp pressar på med nya krav. Under hösten 1997 byggs därför FruktKällar´n om för att möta denna nya kundgrupp.
Vi erbjuder färdiga sallater och färskpressade juicer.
Butiken för dig som handlar din lunch i city.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
.

Namnet på vår lilla butik inne i Saluhallen är en kvarleva från 50-talet då det fanns en vilt- och grönsakshandlare med namnet Hallberg. Butiken andas personlighet och har kanske just därför den högsta andelen stamkunder. Sortimentet är, trots den lilla ytan, lika stort som i vår stora butik. Hallbergs har också en större andel storkunder än våra övriga butiker. Butiken ligger i den mest genuina delen av Saluhallen.
Butiken för dig som gillar det genuina i Saluhallen!

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::